Pandemihjältar kan rädda liv och hälsa

Bli en pandemihjälte du också. Det är budskapet i Tierps kommuns nya kampanj med samhällsinformation som rullas ut i både tv och sociala medier. 

Det är i en film med animerade illustrationer som Tierps kommun levererar det krassa budskapet: Pandemin är inte över. Filmen kan ses här.

Det är klart att vi hoppas på att vi är inne på ”upploppet” av pandemin, men vi ser att situationen är fortsatt mycket allvarlig och kan förvärras igen om vi inte håller i och håller ut – och i vissa fall ändrar våra beteenden. Våra invånares liv och hälsa är ytterst viktigt för oss, säger Helena Carlsson, chef för vård och omsorg i kommunen, snart tillförordnad kommundirektör. 

Kampanjen är ett led i kommunens krishantering och ett samverkansprojekt med de helägda bolagen Tierpsbyggen och Tierps miljö och energi, Temab. 

Vi bryr oss om våra hyresgäster och varandra och vill på det här sättet bidra till samhällssäkerheten för oss alla, säger Veronica Lindström, vice vd på Tierpsbyggen. 

Tomas Ulväng, vd Temab, lyfter samtidigt vikten av bolagens och kommunens medarbetares säkerhet och att samhällsservicen måste fungera även under svåra förhållanden: 

Vi arbetar gemensamt för att leverera tjänster till våra kunder och invånare och vill på det här sättet öka förståelsen för allas individuella ansvar att göra allt vi kan för att rädda liv och hälsa. 

Kampanjen kommer att rulla på skärmar, både i TV4 regionalt och i kommunens sociala medier. Ta ansvar. Håll avstånd – rädda liv. Bli en pandemihjälte du också. 

 

Kontakt

AB Tierpsbyggen
Box 2
815 21 Tierp
Telefon: 0293-130 25

Besöksadress
Centralgatan 17
815 38 TIERP

E-post
info@tierpsbyggen.se

Öppettider

Måndag - Torsdag
09.00-11.30
12.30-15.00

Fredag
09.00-11.30
12.00-13.30

Lunchstängt måndag-torsdag mellan kl 11.30-12.30. Fredag kl 11.30-12.00

© Copyright 2024. All Rights Reserved AB Tierpsbyggen