Sociala medier Tierpsbyggen

Med hjälp av sociala medier vill vi utveckla dialogen med framförallt potentiella och befintliga hyresgäster, öka öppenheten och erbjuda nya kontaktvägar. Du är välkommen att kommentera och ställa frågor om Tierpsbyggens verksamhet samt gilla och dela våra inlägg. Reglerna gäller för Tierpsbyggens samtliga konton på sociala medier.

Tierpsbyggen använder sociala medier för att informera om verksamheten, öka möjligheten till dialog och kontakt i frågor som rör verksamheten.

Du är välkommen att kommentera och ställa frågor om verksamheten samt gilla och dela inlägg på våra sidor och konton. Observera att din kommentar är en allmän handling och kan komma att diarieföras.

Kontona bevakas under kontorstid och inlägg som görs under helger hanteras kommande vardag. Tänk på att inte lägga ut känslig information om enskilda personliga ärenden eller sekretesskyddad information. I sådana frågor hänvisar vi till e-post, telefon eller brev (Se kontakta oss).

Kontona är inte heller en arena för politisk debatt eller en anslagstavla för information från andra organisationer eller aktörer.

Kommentarsregler

Kommentarer på våra sociala medier ska hålla sig till ämnet för inlägget och får inte innehålla:

• Känslig information, till exempel personuppgifter som namn och bild på personer. Ärenden som innehåller känslig information hänvisar vi till e-post, telefon eller brev
• Förtal, personliga angrepp eller förolämpningar
• Kränkande uttalande med rasistiska, sexistiska eller homofobiska undertoner
• Hets mot folkgrupp eller andra trakasserier
• Olovliga våldsskildringar eller pornografi
• Uppmaningar till brott eller annan brottslig verksamhet
• Olovligt bruk av upphovsrättsligt skyddat material
• Svordomar eller obscena ord
• Kommersiella budskap, reklam eller spam

Observera att din kommentar är en allmän handling och kan komma att diarieföras. Vi tar bort kommentarer och kan blockera användare som bryter mot reglerna.

Kontakt

AB Tierpsbyggen
Box 2
815 21 Tierp
Telefon: 0293-130 25

Besöksadress
Centralgatan 17
815 38 TIERP

E-post
info@tierpsbyggen.se

Öppettider

Måndag - Torsdag
09.00-11.30
12.30-15.00

Fredag
09.00-11.30
12.00-13.30

Lunchstängt måndag-torsdag mellan kl 11.30-12.30. Fredag kl 11.30-12.00

© Copyright 2024. All Rights Reserved AB Tierpsbyggen